(Junior) Recruiter

Apply

Wil jij een ambassadeur van IG&H zijn? Help je ons bedrijf verder te groeien door talentvolle mensen aan ons te binden? Dan ben jij misschien onze volgende (Junior) Recruiter! IG&H is het best bewaarde geheim in de consultancy wereld en als (Junior) Recruiter speel je een cruciale rol in de ambitie van IG&H om de beste digitale transformatie bureau te worden in 3 jaar tijd.

Wat ga je doen?

Als (Junior) Recruiter bij IG&H ben je onderdeel van een enthousiast team waar geen dag hetzelfde is! De ene dag sta je op een campus evenement kandidaten te enthousiasmeren, de andere dag ben je selectiegesprekken aan het voeren, denk je mee over onze employer branding activiteiten of ben je actief kandidaten aan het benaderen via Linkedin of Magnet.me. In deze rol krijg je veel vrijheid waarbij je met alle facetten van het recruitmentvak in aanraking komt; van vacature aanvraag tot het doen van een aanbieding. Hierbij regisseer je het hele selectieproces. Je signaleert trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en je bent een inhoudelijke, stevige gesprekspartner voor zowel vacaturehouders als kandidaten. Verder zet je slimme wervingsstrategieën in om de juiste kandidaten te bereiken, zodat je de vacatures snel en succesvol invult. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van onze recruitment afdeling. Uiteraard word je hierin gefaciliteerd en geven we je de juiste tools en begeleiding om daarin succesvol te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een 360 Recruiting Training, meelopen met onze ervaren recruiters of in-company trainingen die we ook bieden aan onze startende consultants.

Waarom IG&H?

Met meer dan 300 getalenteerde collega’s aan boord, mensen die verandering en uitdagingen echt omarmen, hebben we een unieke high-daring, high-caring cultuur gecreëerd. Wij trekken buitengewone mensen aan en inspireren hen om grenzen te verleggen voor zichzelf en voor onze cliënten.
Als gevolg hiervan zijn we sinds 2016 ‘Great Place To Work’-gecertificeerd en beoordelen onze zeer tevreden klanten ons met 56 NPS (het sectorgemiddelde is 36 NPS).
Naast tevreden, blije medewerkers en opdrachtgevers is IG&H ook een solide bedrijf, dat double-digit groei boekt met een ambitie voor internationale expansie.

Wat je meebrengt
Een afgeronde HBO opleiding, richting HRM is een pré
0-3 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling (als recruiter, consultant of intercedent)
Vloeiend Nederlands en zakelijk Engels zowel mondeling als schriftelijk
Je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling
Je bent sterk in plannen en kunt prioriteiten stellen
Je bent gedreven om samen met je team zo veel mogelijk kandidaten aan een mooie baan te helpen en waardevolle talent pools op te bouwen, daar investeer jij graag in!
Wat wij bieden
Werken in een enthousiast recruitment team, bestaande uit 2 recruiters en 1 recruitment support medewerker
High-caring, high-daring leiderschap in een dynamische, snelgroeiende maar ondersteunende omgeving die je leercurve zal versnellen
Een inspirerend ‘Great Place to Work’ bedrijf waar we onze waarde ‘people first’ hoog in het vaandel dragen
Brede recruitment rol, met ruimte om eigen initiatieven vorm te geven
Relevante trainingen, zoals 360 Recruiting
Sterke, trotse en informele bedrijfscultuur waarin samen groeien centraal staat
Prachtig transparant en inspirerend kantoor in Utrecht, maar ook mogelijkheden om vanuit huis te werken
Heerlijke lunch, vers bereid door onze eigen kok

Het recruitmentproces

1. Review
Op basis van je cv en motivatiebrief doen wij een telefonische screening of nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek
2. 1e sollicitatiegesprek
In het 1e sollicitatiegesprek ontmoet je twee collega’s van IG&H. Tijdens dit gesprek gaan we het hebben over je ervaringen, kwalificaties en fit met de rol.
3. 2e sollicitatiegesprek
Tijdens het 2e sollicitatiegesprek ontmoet je weer twee IG&H collega’s, die kijken naar je persoonlijkheid, culturele fit en verdere ervaringen.
4. Aanbieding
We doen een aanbieding aan de kandidaat die het beste aansluit op de rol

Spreekt deze rol jou aan?

Neem voor meer informatie contact op met Gabriella Sep (Sr. Recruiter) op 06-22477853 of gabriella.sep@igh.com. Je kunt ook direct solliciteren via de apply knop.

Apply