Front Office Medewerker

Apply

Wil jij ambassadeur van IG&H zijn? Neem je het initiatief en help je mee om de dagelijkse processen op ons kantoor te optimaliseren? Dan ben jij misschien onze volgende All-Round Front Office Medewerker! IG&H is het best bewaarde geheim in de consultancy wereld en als Front Office Medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van IG&H om de beste digitale transformatie bureau te worden in 3 jaar tijd.

Wat ga je doen?

Als Front Office Medewerker kom je te werken in ons Office Support Team. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoekers, het helpen van collega’s en samen met je team zorg je ervoor dat de kantoorprocessen soepel verlopen. Het is een actieve en dynamische rol waarbij je echt opereert als de schakel tussen verschillende interne stakeholders. Je coördineert, je communiceert, hebt een proactieve mindset en zoekt altijd naar manieren om de klantenservice te verbeteren. Samen met het office support team van ons kantoor in Lissabon zijn er regelmatig stand-ups en check-ins om ervoor te zorgen dat ons werk (en onze manier van werken) volledig op elkaar is afgestemd. In je rol zul je reizen regelen, vluchten boeken, helpen bij het organiseren van evenementen, helpen bij het opzetten van complexe klantvergaderingen en ook zorgen dat het kantoor georganiseerd blijft; een grote verscheidenheid aan taken en de mogelijkheid om je eigen werk te beheren. De rol is voor 32 tot 40 uur per week.

Waarom IG&H?

Met meer dan 300 getalenteerde collega’s aan boord, mensen die verandering en uitdagingen echt omarmen, hebben we een unieke high-daring, high-caring cultuur gecreëerd. Wij trekken buitengewone mensen aan en inspireren hen om grenzen te verleggen voor zichzelf en voor onze cliënten.
Als gevolg hiervan zijn we sinds 2016 ‘Great Place To Work’-gecertificeerd en beoordelen onze zeer tevreden klanten ons met 56 NPS (het sectorgemiddelde is 36 NPS).
Naast tevreden, blije medewerkers en opdrachtgevers is IG&H ook een solide bedrijf, dat double-digit groei boekt met een ambitie voor internationale expansie.

Wat je meebrengt
Minimaal MBO niveau 3
Vloeiend Nederlands en zakelijk Engels zowel mondeling als schriftelijk
Positieve instelling en aandacht voor detail
Hands-on mentaliteit
Sterke communicatieve vaardigheden
Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
Wat wij bieden
Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden
Een inspirerende Great Place to Work organisatie waar we mensen op de eerste plaats zetten.
Een omgeving waar je ontwikkeling centraal staat
Sterke, trotse en informele cultuur
Legendarische evenementen

Our four stage recruitment process

1. Review
Op basis van je cv en motivatiebrief doen wij een telefonische screening of nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek
2. 1e sollicitatiegesprek
In het 1e sollicitatiegesprek ontmoet je twee collega’s van IG&H. Tijdens dit gesprek gaan we het hebben over je ervaringen, kwalificaties en fit met de rol.
3. 2e sollicitatiegesprek
Tijdens het 2e sollicitatiegesprek ontmoet je weer twee IG&H collega’s, die kijken naar je persoonlijkheid, culturele fit en verdere ervaringen.
4. Aanbieding
We doen een aanbieding aan de kandidaat die het beste aansluit op de rol

Spreekt deze rol jou aan?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jesse Albus via +31618745743 of jesse.albus@igh.com. Hij kan je meer vertellen over de rol van Front Office Medewerker.

Apply